Nazomerpodium

Om de twee jaar wordt eind september een nazomerpodium gehouden. Het volgende podium staat gepland voor 21 september 2019, start vanaf 15.00 uur op het erf van de Boerderij.

Op deze middag zullen onder andere workshops worden gegeven door familie voor familie. Lijkt het jou leuk om een creatieve, gezellige of leuke workshop zijn te organiseren? Deze workshop mag alles zijn: tekenen, sieraden maken, een leuk verhaal vertellen, schilderen, beeldhouwen, sporten, knutselen of misschien zelfs wel een leuke quiz organiseren. Stuur dan een mailtje naar nella.vanleeuwenATbonhoeffer.nl of naar sebobakkerATupcmail.nl.

Naast de workshops, is er natuurlijk de hele dag ook gewoon gelegenheid om iets op het podium te doen: een toneelstukje, een gedicht voordragen, dansen, zingen of moppen tappen!

Ook hebben we dit jaar iets nieuws:

  • Fotowedstrijd: Maak een foto waarin jij laat zien wat Groevenbeek voor jou betekent. Dit mag een prachtige natuurfoto zijn, maar ook een gekke selfie met je neef of nicht. Stuur deze foto op naar nella.vanleeuwen@bonhoeffer.nl en maak kans op leuke prijzen!
  • Gedichtenwedstrijd: Ben jij creatief met taal en vloeien de po√ętische zinnen gemakkelijk uit je mond? Doe dan mee met de Groevenbeekse-gedichtenwedstrijd! Stuur jouw gedicht over Groevenbeek op naar nella.vanleeuwen@bonhoeffer.nl en draag hem voor de familie voor op het podium.
  • Ook maken wij tijdens het nazomerpodium de winnaar(s) bekend van de VERK-KEN JE GRENZEN speurtocht!

Naast al deze gezellige activiteiten, kan je natuurlijk ook gewoon gezellig bijkletsen met je familie met een lekker hapje en drankje erbij. Terwijl er heerlijke muziek word gemaakt door een live band!

Als je het gezellig vindt om nog wat langer te blijven, ben je van harte welkom om aan het einde van de middag een hapje mee te eten. Dit kunnen wij alleen niet allemaal zelf regelen…daarom vragen wij jullie, als je gezellig een hapje mee wilt eten, zelf wat hapjes mee te nemen (salade, soep, hartige taart, brood…etc.), zodat we met de hele familie gezellig kunnen eten van het door elkaar gemaakte eten!

Reacties zijn gesloten.