Afval

De container, op de hoek van de Arnhemse Karweg en de Jacobslaan, is alleen ter gebruik van de huurders van de niet permanent bewoonde huizen op Nieuw Groevenbeek voor de afvoer van huishoudelijk afval. De container wordt afgesloten ter veiligheid en ter voorkoming van misbruik door derden. De container bevat een binnenzak die door het glas beschadigd kan worden. Glas hoort er daarom niet in thuis, evenals grof afval, papier en chemisch afval. Dit dient elders ingeleverd te worden.  Zie hiervoor de website van de Gemeente Ermelo. Omdat er per lediging wordt afgerekend kunnen we aanzienlijk geld besparen door verstandig met ons afval om te gaan. Gideon Hoekstra houdt in de gaten wanneer de container vol is en zal dan tijdig de afvalboer (SITA) bellen.

Het Milieupark aan de Tolweg 9 in Ermelo (locatie A op het kaartje) is open van maandag t/m vrijdag van 07.30-17.00 uur en op zaterdag van 09.00-12.00 uur. Er geldt een minimumtarief van 12 euro. Elektrische apparaten,chemisch afval, papier en metaal zijn  gratis af te leveren.

Alternatief, dichterbij en iets duurder, is de firma Mol op Keizerswoert 11 in Putten (locatie B op het kaartje). Zij zijn tot 14 uur open op zaterdag.

Reacties zijn gesloten.